Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

+381 (0)11 406 98 76
Pon - Pet: 9:00 - 17:00

RELAX KOMPLEKS

NAMENJEN OSOBAMA IZLOŽENIM PSIHIČKOM I FIZIČKOM STRESU

ELEMINIŠE STRES

SMANJUJE NAPETOST I NERVOZU

PRIRODAN PRIPARAT

NE IZAZIVA ZAVISNOST NI DUŽOM UPOTREBOM!

RELAX Kompleks u sebi sadrži čitav niz sastojaka koji imaju moćno, naučno verifikovano i dokazano dejstvo na smanjenje stresa, popravljanje raspoloženja i podizanje samopouzdanja.

Svih 12 aktivnih komponenti ovog moćnog proizvoda (S-Adenozil-L-Metionin, Ginkgo biloba, Magnezijum, Vitamini C, B1,B2,B3,B6,B9,B12, Cink, Ektrakt semena grožđa) su rastvorani u matičnom soku aronije što omogućuje maksimalnu iskoristljivost sastojaka i brzu apsorbciju u organizmu. Sve ove komponente deluju u sinergiji što im daje posebnu snagu i efikasnost dejstva. Posebno treba istaći komponentu S-Adenozil-L-Metionin koja se na osnovu brojnih studija i iskustva korisnika smatra jednim od najsigurnijih i najefikasnijih prirodnih antidepresiva. Dodatni unos ove supstance smanjuje stres i podiže raspoloženje.

Relax kompleks takođe sadrži i vitamine B grupe (B1,B2,B3,6,9,12) koji se popularno nazivaju “Psiho-vitaminski koktel” zbog svog uticaja na dobro raspoloženje i osećaj smirenosti.

Relax kompleks takođe sadrži i Ginkgo bilobu koja sprečava oštećenje nervnih ćelija i utiče na bolje funkcionisanje mozga. Treba istaći i Magnezijum koji u organizmu utiče na preko 300 funkcija i koji deluje umirujuće na nervni sistem. Osim toga RELAX Kompleks sadrži i 1000 mg vitamina C u dnevnoj dozi kao i mineral cink i ekstrakt semena grožđa koji takođe imaju značajnu ulogu u smanjenju stresa i podizanju energije i raspoloženja.

RELAX Kompleks je moćan prirodan preparat koji će vam pomoći da se oslobodite stresa, podignete raspoloženje i povratite radost života

– Univ. Prof. Dr Vladimir Jorga

OSLOBAĐA OD STRESA

SMANJUJE NAPETOST I NERVOZU

PODIŽE RASPOLOŽENJE

REGULIŠE SAN

Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 18 godina. Osobe koje boluju od bipolarnog poremećaja ponašanja ne treba da koriste ovaj preparat. Osobe na terapiji lekovima iz grupe antidepresiva bi trebalo da konsultuju lekara pre upotrebe ovog preparata. Preporučuje se oprez prilikom istovremene primene ovog preparata sa lekovima za dijabetes melitus. Prilikom primene proizvoda u malom broju slučajeva moguće su blage gastrointestinalne tegobe, suvoća usta, nesanica, nemir i nevoljni pokreti (tikovi).

Način primene: po pola kafene kašičice (2,5ml) ujutru i uveče sat vremena pre ili dva sata nakon obroka u čaši vode.

RELAX KOMPLEKS