Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

+381 (0)11 406 98 76
Pon - Pet: 9:00 - 17:00

PROVEN Dr JORGA

eng

PRIRODNI PREPARAT ZA ZDRAVLJE SVIH KRVNIH SUDOVA

SNAGA ZAJEDNIČKOG DEJSTVA DVADESET I JEDNE  KOMPOMENTE

NOV PRISTUP U PREVENCIJI I LEČENJU KARDIO-VASKULARNIH, ARTERIO-VENSKIH I KAPILARNIH POREMEĆAJA

PROVEN je nova generacija nefarmakoloških metoda koja, zahvaljujući specijalnoj formuli, kroz jedan preparat zadovoljava gotovo sve nutritivne potrebe krvi i krvnih sudova.

Proven je nastao sa ciljem da se jednim univerzalnom prirodnim preparatom utiče na smanjenje broja obolelih od kardiovaskularnih bolesti koje su ubedljivo najveći zdravstveni problem kako u našoj zemlji tako i u svetu.

Proven se sastoji od 21 prirodnog sastojka, koji se u Provenu nalaze u optimalnim dnevnim dozama, što praktično znači da Proven čini koktel od 21 suplementa koji su posebno ukomponovani, zahvaljujući specijalnoj formuli, i čine sinergičnu mrežu od 21 prirodnog sastojka. Zato se s pravom može smatrati da je Proven jedan od danas najjačih poznatih prirodnih preparata.

ŠTA JE PROVEN I KAKO ON DELUJE

PROVEN je u suštini sinergična mreža posebno izabranih, naučno verifikovanih i klinički testiranih komponenti. Snaga njegovog dejstva je u kompletnoj zaštiti i regeneraciji svih krvnih sudova u organizmu od najsitnijih moždanih kapilara pa do krupnih krvnih sudova kao što su vene i arterije. Proven je jedinstven i po tome što istovremeno deluje na sve aspekte zdravlja krvnog suda: na ishranu krvnog suda, na regeneraciju unutrašnjeg zida (endotela) krvnog suda, na zapaljenske procese – stvaranje plakova i ugrušaka krvnih sudova, na elastičnost krvnog suda, i istovremeno poboljšava cirkulaciju i viskoznost krvi. Proven, utiče kako na same krvne sudove tako i na elemente krvi i interakciju tih elemenata sa zidovima krvnih sudova. Proven je po svom sastavu i izuzetno snažno antioksidantno sredstvo i sredstvo detoksikacije, poboljšava imunitet i štiti jetru. Upravo zbog ovog kompleksnog dejstva Proven je izuzetno preventivno sredstvo zaštite krvnih sudova i imuniteta uopšte kako za stariju tako i za mlađu populaciju.

KOME SE PROVEN PREPORUČUJE?

Proven se koristi kao dodatak ishrani u cilju preventive ali i kao pomoć terapiji kod niza oboljenja krvnih sudova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ateroskleroza i suženje krvnih sudova

Angina pektoris, infarkt srca i moždani udar

Zapaljenje vana, otečene noge, tromboza

Oslabljena cirkulacija

Bol i grčevi u mišićima

Oslabljen imunitet i usporen metabolizam

Povišen nivo holesterola i triglicerida, kao i povišen krvni pritisak

Hronični hepatitis i ciroza jetre

Povišen nivo insulina

osobama starijim od 30 godina

osobama koje imaju genetske predispozicije za nastanak nekih od kardiovaskularnih oboljenja

osobe koje su profesionalno izložene dugom statičkom opterećenju u stojećem ili sedećem položaju

osobama sa oslabljenim imunitetom

ženama koje nose visoke potpetice

osobama koje su fizički neaktivne, sedentarnog načina života

osobama sa prekomernom telesnom težinom

pušačima i bivšim pušačima koji su nedavno ostavili pušenje

osobama koje se bave rekreativnim sportskim aktivnostima kao i profesionalnim sportistima

ČISTI I REGENERIŠE KRVNE SUDOVE
OPORAVLJA I ŠTITI OD SRČANOG I MOŽDANOG UDARA
ČISTI I REGENERIŠE JETRU

SASTAV PROVENA:

Matični sok ploda aronije (Aronia melanocarpa) 

Ekstrakt ploda gloga (Crataegus monogyna), 6:1

Vitamin C (L-askorbinska kiselina)

Prah soka ploda Acai (Euterpe oleracea)

Suvi vodeno-etanolni ekstrakt semena kestena(Aesculus hypocastanum), sa 20% escina

Alfa-lipoinska kiselina

Trihidroksietilrutozid

Suvi ekstrakt semena gujine trave (Sylibum marianum) sa 30% silibina i izosilibina

Magnezijum (magnezijum-citrat)

Suvi vodeno-etanolni ekstrakt lista Ginka (Ginko biloba), 8:1

Koenzim Q10

Suvi ekstrakt semena grožđa (Vitis vinifera) standardizovan na min. 95% proantocijanidina

Nijacin

Cink (cink-pikolinat)

Vitamin B6 (pirodoksal-5-fosfata)

Folna kiselina

Hrom (hrom-pikolinat)

Vitamin B12

Kalijum

 

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Naziv proizvoda: PROVEN  dodatak ishrani, 250 ml

Namena proizvoda: Dijetetski proizvod sa vitaminima, mineralima i aktivnim sastojcima biljaka namenjen održavanju opšteg zdravlja organizma. Posebno je pogodan kao nutritivna podrška vaskularnom sistemu.

Pakovanje: 250 ml (10 dnevnih doza). Jedna doza 25 ml

Način primene: 1 doza od 25 ml uz jutarnji obrok

Upozorenja: Preparat nije namenjen osobama mlađim od 18 godina.  Dojiljama i trudnicama se savetuje da pre upotrebe ovog preparata konsultuju svog lekara. U slučaju preosetljivosti na bilo koji od sastojaka treba prekinuti uzimanje preparata. Proizvod ne treba da koriste osobe sklone krvarenjima, bubrežni bolesnici. Moguće su interakcije sa antikoagulansima, antiagregacionim lekovima, tiazidnim diureticima, kardiotoničnim glikozidima, fenotiazinima, oranim antidijabeticima. U slučaju uzimanja redovne terapije konsultovati se sa lekarom. Mogući neželjeni efekti pojedinih biljnih sastojaka proizvoda obuhvataju blage gastrointestinalne smetnje, glavobolju. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti bez konsultacije sa lekarom. Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu ishranu. Način čuvanja: Pre otvaranja bočicu čuvati od svetla, na sobnoj temperaturi. Pre upotrebe bočicu promućkati. Nakon otvaranja bočicu držati u frižideru. Preparat držati van domašaja dece.

Info-centar: 011/406-9876

www.ultimalife.rs www.proven.rs

Sadržaj boce: 250 ml

Ovaj preparat je upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja RS: 13496/2018

 

ISKUSTVA KORISNIKA

Živorad Savić (65) Novi Sad

Pre 5 godina u mojoj 60 godini imao sam infarkt. Ugradili su mi 2 stenta i dali terapiju sa lekovima. Nisam se nikako osećao dobro, bio sam stalno umoran i malaksao. Očekivao sam da će se to vremenom popraviti ali sve je išlo jako sporo. Onda posle nepunih godinu dana od prvog infarkta ponovo sam pretrpeo srčani napad. Ovog puta je bilo baš ozbilljno mislio sam da je to moj kraj. Srečom lekari su uspeli da me spasu, ugradili su mi još 2 stenta i ponovo sam krenuo sa raznim lekovima. Vremenom nisam osećao nikakav boljitak i moja zabrinutost je bila sve veća. Počeo sam da verujem da se neću oporaviti i sa strahom sam očekivao svaki novi dan razmišljajući da li mi je to poslednji. Pao sam u depresiju i skoro se predao. Ali moja supruga i ćerka nisu se predavale i jednog dana su mi donele kutiju u kojoj su bile tri flašice sa nekom tamnom tečnošću. Na etiketi sam pročitao Proven Dr Jorga. Odmah sam ih pitao šta je to i odakle im a one su rekle da su kupile u apoteci po preporuci apotekarke koja je imala iskustvo bolesnicima kao što sam ja i rekla im je da zna nekoliko kupaca koji su se izlečili sa ovim preparatom. Nisam imao šta da izgubim i odmah sam počeo da pijem. Kad sam popio prvu dozu odmah sam osetio vrućinu i kao da mi nešto gmiže po glavi. Ćerka se nasmejala i rekla mi je da je to reakcija jer je preparat veoma jak da ima 21 sastojak i da upravo tako nešto meni i može da pomogne. Bio sam uporan pio sam redovno svaki dan i posle mesec dana počeo sam da se osećam da mi se vraća energija da se više ne umaram lako i da mogu normalno da hodam i idem do pijace. Posle 3 meseca korišćenja Provena mogao sam potpuno normalno da se krećem, nisam se zamarao, bol u grudima je nestao, nisam mogao da verujem da se vraćam u život. Zaista sam se osećao kao da sam se drugi put rodio.

Danas u svojoj 65 godini,  i posle 2 infarkta ne pijem nikakve lekove već isključivo Proven i vodim računa o ishrani i o tome da se svaki dan krećem ili nešto radim u pokretu.

Neizmerno sam zahvalan Dr Jorgi na ovom moćnom eliksiru koji je moj spasilac.

 

Vera Simić (60).

Mesecima nisam spavala zbog nepodnošljivih grčeva u nogama. Dijagnoza angine pektoris, loša cirkulacija, proširene vene i povišen holesterol su nešto sa čim sam se nosila, sve dok bolni grčevi u nogama nisu potpuno poremetili život.

– U septembru prošle godine imala sam najteže napade. Po celu noć bez prestanka bol me je, od butine nadole, izluđivao. Tih večeri u svakom mišiću u nozi javljao mi se grč. Ako bih i uspela da zaspim, budio me je toliko jak bol da sam satima pokušavala da dođem sebi. Ujutro sam jedva mogla da stojim na nogama. Bila sam vrlo uznemirena tih dana. Bolovi u listu postali su gotovo svakodnevni i (kako je vreme prolazilo) sve intenzivniji. Jednom sam sedela u restoranu i bol u butini naterao me ja odem sa ručka. Znam da je to strašno iskustvo posledica unutrašnjih proširenih vena koje se kod mene nisu videle, ali sam ih jezivo osećala.

U međuvremenu sam svašta probala samo da bi bol nestao. Podizala sam noge na jastuk,          svakodnevno ih masirala, držala ih u toploj vodi. Bol bi se smirio na nekoliko sati i opet bi se vratio. Pored bolnih grčeva, noge su mi bile „teške“ i otečene, a zbog slabe cirkulacije mučile su me i nesanica, glavobolja, vrtoglavica, gubila sam ravnotežu i bila jako uznemirena.

– Moja sestra je zimus došla iz Švedske i rekla mi da je imala sjajno iskustvo sa preparatom Proven Dr Jorga, za čišćenje krvnih sudova jer je i ona imala problem sa venama. Rekla je da obavezno moram da ga probam.Posle pet meseci svakodnevnog konzumiranja Provena, osećam se potpuno preporođeno. Grčevi u nogama najpre su se proredili, da bi, pre par meseci, potpuno nestali. Ne osećam više težinu u nogama. Počela sam bolje da spavam, vratile su mi se koncentracija i stabilnost. Ruke i noge su mi najzad tople, u šta još uvek ne mogu da poverujem, i stalno ih pipam da se dodatno uverim. Kao da sam se vratila iz košmara u kom sam mesecima bila.  U maju sam išla na godišnju kontrolu i uverila se da su i zvanični medicinski rezultati mnogo bolji.

Svima bih od srca savetovala da probaju ovaj sjajan preparat profesora Jorge ukoliko imaju neke od sličnih simptoma.

 

Rajko Matić (70) Voždovac

Zahvaljujući Provenu od invalida do zdravog čoveka

Želim da podelim ovo moje iskustvo sa preparatom Proven Dr Jorga u nadi da još nekom može pomoći kao što je meni. Pre nekih godinu i po dana doživeo sam težak moždani udar usled začepljenja krvnih sudova moga.  Bila mi je oduzeta desna strana, i otežano sam govorio. Po otpuštanju iz bolnice dva meseca sam proveo u banji. Ali nisam osćao da se stanje popravlja. I dalje nisam osećao desnu stranu iaka mi se govor malo popravio. Koristili smo redovnu terapiju a i sve drugo smo pokušavali, koristili razno lekovito bilje, masaže ali napretka ni posle više meseci nije bilo značajno.

To je tako trajalo sve dok jednaog dana čitajući časopis Ruski doktor nisam spazio tekst o preparatu Proven koji je osmislio prof.Jorga. Pošto sam po čuvenju znao za profesora jako me zainteresovao taj tekst i kad sam pročitao da je namenjen posebno za oporavak krvnih sudova odmah sam pokazao tekst supruzi i ona je pozvala na telefon i naručila jedno mesečno pakovanje od 3 boce.

S  nestrpljenjem sam čekao da stigne preparat i odmah počeo sa terapijom. Već posle desetak dana osetio sam da peckanje u desnoj ruci. To sam odmah rekao supruzi i svi smo se obradovali jer je to bio znak da nervi reaguju. Posle mesec dana počeo sam da pomeram prste i da se oslanjam na desnu nogu.

Svakim danom stanje je bilo sve bolje i posle nepuna tri meseca od kako sam počeo da koristim Proven mogao sam uz pomoć štapa da hodam i da koristim desnu ruku. Potpuno mi se vratio osećaj u desnoj strani lica i govor mi je bio potpuno normalan. Svi su bili u čudu kako se oporavljam a posebno moj lekar koji je kad je čuo da uz terapiju koristim i Proven rekao da je to sigurno glavni razlog mog brzog oporavka jer je Proven vrlo jak i moćan preparat.

Danas sam hvala bogu a najviše Provenu zdrav čovek koji sa svojom porodicom živi normalnim životom jednog penzionera.

Miodrag Simonović 60, Beograd

Želeo bih da ispričam o preparatu zahvaljujući kojem sada pišem ovo u zdravlju sa svojom porodicom.

Pre 2 godine sam se vraćao kući autobusom iz grada. Dok sam šetao po gradu osećao sam se nekako čudno kao da gubim ravnotežu a i osećao sam se slabo iako sam ja bivši bokser i svake godine trčim maraton tako da sam fizički u odličnoj kondiciji bio. Ali kako sam ušao u autobus osetio sam da nemam vazduha, zamolio sam da mi otvore prozor i tog momenta sam osetio jako stezanje u grudima. Počeo sam da se teturam i pao sam. Pritrčali su neki putnici, vozač je zaustavio autobus i mene su izneli napolje na vazduh. Bol je trajao nekoliko minuta ni sam ne znam tačno. U međuvremenu je stigla hitna pomoć i odvezla me u bolnicu. Uradili su mi koronografiju i utvrdili da imam zakrečenje desne aorte 85% i leve 80%. Hitno su mi ugradili 3 stenta i srećom vratio sam se živ kući. Odmah sam počeo sa terapijom lekovima. Posle par meseci umesto da mi se stanje popravi osećao sam se sve slabije. Ne da nisam mogao da trčim nego jedva da sam mogao do prodavnice na ćošku da odem. Užasno sam se osećao i nisam video nadu za bolje.  Jednog dana lagano šetajući ulicom sretnem mog starog prijatelja iz sportskih dana koji kad me ugledao odmah me zanrinuto pitao što sam tako bled i iscrpljen, da li sam bolestan. Rekao sam šta mi se dogodilo i da nikako da se oporavim na šta je on rekao da misli da može da mi pomogne jer je njegov rođak imao sličan problem kao ja i brzo se oporavio koristeći jedan preparat. To me je obradovalo pitao sam o čemu se radi i rekao mi je da odem u apoteku i nabavim preparat Poven Dr Jorga koji spasio njegovog rođaka i vratio ga u normalan život. Istog momenta kada sam se rastao od prijatelja otišao sam u apoteku i pitao za Proven. Apotekarka mi je rekla da ima puno pacijenata koji imaju sjajna iskustva sa Provenom i da obavezno trebam da krenem sa terapijom. Kupio sam tri boce i istog dana počeo da pijem. Odmah kako sam popio dozu osetio sam brži krvotok i neku vrućinu što me je jako obradovalo jer sam odmah osetio više energije. Posle dvadesetak dana sostio sam da mi se energija vraća, boja u licu je postala potpuno normalna, mogao sam već da pešačim bez zastajkivanja i umora.

Posle tri meseca redovnog korišćenja krenuo sam sa redovnim trčanjem da bih danas posle godinu dana zajedno sa mojim prijateljem koji mi je preporučio Proven trčao maraton od 21 km. Pre mesec dana sam snimao krvne sudove srca i lekari su mi rekli da je stanje mojih krvnih sudova sasvim dobro za moje godine i da nema opasnosti od ponovnog infarkta.

Ne mogu da vam opišem koliko sam zahvalan mom prijatelju a još više sam zahvalan prof.Jorgi na ovom čudesnom preparatu.

 

Lukić Mladen, Crvenka

Imam 54 godine i hteo bih da vam se obratim i podelim sa vama svoje iskustvo sa preparatom PROVEN.

Naime, pre 8 meseci sam počeo da osećam intenzivam bol u desnoj nozi, tačnije listu desne noge prilikom hodanja. Tačnije, nisam mogao prpešačiti ni 200 metara a bol bi bio toliko jak da bi morao stati, odmoriti pa nastaviti. Obratio sam se fizioterapeutu koji mi je predložio lekove i kupke vruće-hladno. Međutim ni nakon mesec dana nije bilo napretka. Otišao sam kod ortopeda, gde mi je nakon pregleda propisao terapiju. Ali ni posle terapije nije bilo nikakvog rezultata. Bol je i dalje bio jak i sputavao me u kretanju. Nakon toga odlazim u privatnu kliniku gde mi je urađen ultrazvuk obe zakolene jame gde je ustanovljeno suženje krvnih sudova desne noge. Propisana mi je terapija. Nakon 2 meseca terapije ni dalje nije bilo nikakvog boljitka. Jednog dana sam sasvim slučajno u nekim novinama video reklamu vašeg preparata PROVEN tonik. Kupio sam ga. Istina cena i nije baš mala s obzirom uslove pošto radim kao sezonac, nemam stalni posao a ni supruga, ali nisam više znao kome da se obratim. NA MOJU SREĆU,

već nakon tri-četiri dana, od kako sam počeo da pijem Proven, bol u nozi se smanjio i mogao sam lakše da hodam. Popio sam do sada dve bočice Proven tonika. Upravo danas počinjem treću, na žalost u apoteci nisu imali nekoliko dana pa sam pauzirao. Više ne osećam bol dok hodam i u rukama i nogama osećam veliko olakšanje. Još više mogu da hodam. Tačnije pre nekoliko dana sam prepešačio više od 2 km, a da mi se bol nije vratila. Jedino prilikom većeg naprezanja još malo se javi bol ali to je zanemarljivo u odnosu na predhodni period.

To je moja priča. Hvala vam još jedanput za ovaj preparat, pogotovu što je na prirodnoj bazi. Koliko god budem mogao finansijski ja ću ga koristiti i preporučivati ostalim ljudima..

S Poštovanjem, Lukić Mladen

Naselje Zelengora, Crvenka

Dušanka Kostić (56) Novi Sad

Posle 6 meseci korišćenja Provena organizam mlađi 10 godina

Posle 50 te godine zbog problema u menopauzi počela sam sve redovnije i češće da koristim razne preparate i vitamine kako bi popravila zdravlje. Svaki dan sam pila po nekoliko različitih vitamina i minerala. Ali i pored svega nisam se najbolje osećala, cirkulacija mi nije bila najbolja a i vene po nogama su počele da se pojavljuju. Razgovarala sam sa i sa lekarima rekli su mi da je dobro što koristim vitamine i minerale ali da obratim pažnju da i njih ima različitih kvaliteta i da svi korisni čak naprotiv neki mogu i štetiti zdravlju. Bila sam sluđena nisam baš znala šta tačno da radim jer se nisam dobro osećala sve dok mi moja komšinica inače doktorka u bolnici nije rekla da ona koristi preparat koji je razvio prof DR Jorga

I koji se zove Proven. Taj preparat ima u sebi 21 sastojak i to različitih vitamina, minerala, ekstrakata i dr.

I to sve rastvoreno u matičnom soku aronije i da ona smatra da je to daleko najbolje koristiti za jači imunitet i oporavak organizma. Preparat je specijalno namenjen i za čišćenje krvnih sudova i bolju cirkulaciju pa je po njenom mišljenju idealan za mene.

Odmah sam u mojoj apoteci kupuila jedno pakovanje od 3 boce. Posle nekih mesec dana osetila sam veliko poboljšanje, osetila sam da se mnogo lakše krećem i da mi je cirkulacija puno bolja. Noge mi nisu više oticale a vene su se skoro povukle. Otada evo već više od 6 meseci redovno pijem Proven osećam se kao da sm se podmladila, energija i optimizam su mi se vratili. Iako su mi rekli da posle 6 meseco mogu da napravim par meseci pauzu ja i dalje nastavljam da svakodnevno pijem Proven i nastaviću i dalje dok god se ovako dobro osećam.

Prim.Radmila Milić                                                                                                                                                                                                Pišem  Vam sa željom da Vas ovo pismo zatekne u zdravlju i snazi kako bi još ovakvih proizvoda kao što je Proven-venotonik ugledalo svetlost dana i pomoglo univerzalno svima. Čaroliju koju ste izveli sa već poznatim sastojcima i to njih dvadest  koji tako ujedinjeni i utopljeni u sok aronije stvarno je za svaku pohvalu. Tonik ne deluje agresivno ali deluje delotvorno. HVALA.

Imam 72 godine od toga 25 sam šećeraš tip dva, imala sam infarkt pre deset godina sa ugrađenim stentom, operisala sam žučnu kesu i deo štitne žlezde, a preko 20 godina imam glaukom, naravno ogromne vene na nogama. Sve što sam napisla je genetski potkrepljeno.

Jednog dana u septembru komšije u Brežju kraj Mionice su mi pokazale tekst u kome se pominje Vaš preparat, moja reakcija je bila užasna u sebi sam već osudila i Vas i one oko Vas. Molim da mi oprostite, smučile su mi se razne šarene laže. Početkom oktobra odlazim u Mionicu i tamo se srećem sa devojkom koju sam nekad lečila. Ona me odvodi u novu apoteku gde se zaposlila. Potpuno neočekivano od mene tražim joj Proven i ona mi da vrlo lepo upakovan proizvod.

Nalazim se sada u Nišu gde živim, potrošila sam jednu i koristim drugu bocu. Vene na nogama mi se smanjuju, a kako sam slikar amater osećam da bolje vidim.

Izuzetno se lepo osećam, a ispod kože kao da mi struji toplota, koja me pali ali me u suštini greje. Moja avantura sa Provenom znam tek je počela ali Vam i na tome HVALA.

Sa velikim poštovanjem, primite pozdrav.

27.10.2014                                                                                                  Prim.Dr Radmila Milić

  1. Dr Nevenka D. (73) Niš

Zahvaljujući Provenu izbegla sam operaciju karotida

Poštovani, pozdrav svim dobrim ljudima, želim da svima prenesem moj zdravstveni slučaj koji sam imala prošle godine. Pošto sam i sama bila zdravstveni radnik vrlo sam disciplinovana kada je u pitanju zdravlje i redovno idem na kontrole. Međutim ni sama ne znam kako ali nekoliko godina nisam konrolisala stanje mojih karotida iako sam počela da osećam neke simptome, vrtoglavicu, zujanje u ušima i sve češće glavobolje. Ipak sam to pripisivala mojim godinama. Ali kada je dobra drugarica i bivša koleginica insistirala da pregledamo karotide imala sam šta i čuti. Leva karotida bila je zapušena 80% a desna 70%.

Znala sam šta to znači i da je operacija ono što mi sleduje. Ali iako lekar imam veliki strah od operacija i gledala sam na svaki način da to izbegnem. Kao veliki zaljubljenik u prirodne lekove tražila sam rešenje u tom pravcu. Iz razgovora sa mojom koleginicom ona se jednog momenta  setila da je pročitala da je Prof.Jorga koji je  i meni bio asistent na studijama na Medicinskom fakultetu, formulisao sa svojim saradnicima prirodni preparat za čišćenje i oporavak krvnih sudova. Nije se setila u prvom momentu kako se zove preparat pa smo nazvali našu drugaricu koja drži apoteku i ona nam je odmah rekla da zna za taj preparat i da se zove Proven Dr Jorga.  Takođe nam je rekla da mnogi njeni pacijenti hvale taj preparat i kažu da čini čuda. Odmah sam poručila preparat i krenula sa terapijom. Nisam baš bila sigurna da li je moguće da i meni pomogne da izbegnem operaciju ali nisam imala šta da izgubim.

Posle mesec dana osetila sam da određene promene, više nisam imala glavobolje, a vrtoglavica je prestala. Nastavila sam sa Provenom i posle 3 meseca otišla na kontrolu. Bila sam nestrpljiva da čujem da li se stanje karotida nešto promenilo nabolje. Kada mi koleginica u čudu rekla da nešto nije u redu da je nemoguće da su sada rezultati toliko različiti od pre 3 meseca, jer desna karotida je sada imala 70% zakrečenje a leva 60%. To nije bilo idealno ali je značilo da ne moram na hitno na operaciju.

Znala sam šta treba dalje da radim, naručila sam Provena za 6 meseci unapred i sada posle godinu dana moje karotide su u relativno normalnom stanju imajući u vidu moje godine. Desna je na zadnjem prgledu pokazivala 60% zakrečenje a leva 55%.

Hvala mom profesoru Dr Jorgi i da poživi još 100 godina.

 

PROVEN Dr JORGA