Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

+381 (0)11 406 98 76
Pon - Pet: 9:00 - 17:00

PROVEN Dr JORGA

eng

PRIRODNI PREPARAT ZA ZDRAVLJE SVIH KRVNIH SUDOVA

SNAGA ZAJEDNIČKOG DEJSTVA DVADESET I JEDNE  KOMPOMENTE

Nov pristup u prevenciji i lečenju kardio-vaskularnih, arterio-venskih i kapilarnih poremećaja. PROVEN je nova generacija nefarmakoloških metoda koja, zahvaljujući specijalnoj formuli, kroz jedan preparat zadovoljava gotovo sve nutritivne potrebe krvi i krvnih sudova. Sastavljen je od 21 aktivnog sastojka, podeljenih u grupe vitamina, minerala, fitonutrijenata i supstanci koje utiču na enzime u krvi.

Kome se Proven preporučuje?

Proven, vazotonik i vazonutrijent jedinstvene sinergističke formule, koristi se kao dodatak ishrani u cilju zaštite i kao pomoć terapiji kod niza oboljenja krvnih sudova.

Zahvaljujući broju i količini sastojaka, kao i njihovom uzajamnom delovanju i podsticanju, Proven  kao pomoć terapiji treba koristiti  kod sledećih zdravstvenih stanja:

Kod periferne vaskularne insuficijencije (oporavlja i jača periferne krvne sudove)

Kod tromboflebitisa, varikoznih vena, venskih ulcera, edema (Proven sprečava zapaljenje i proširenje vena, dok istovremeno smanjuje oticanje nogu i osećaj težine u nogama.)

Kod bolova i grčeva u mišićima (Proven poboljšava snabdevenost mišića neophodnim nutrijentima i smanjuje neprijatne bolove i grčeve u mišićima.)

Arteroskleroze i suženja krvnih sudova

Razvoja i posledica angine pektoris, infarkta i moždanog udara (Proven poboljšava cirkulaciju u krvnim sudovima miokarda, pomažući rad srčanog mišića)

Hroničnog hepatitisa i ciroze jetre

Povišenog nivoa insulina (osim alfalipoinske kiseline i antioksidanasa koji štite krvne sudove osoba sa dijabetesom i eliminišu dejstvo slobodnih radikala, Proven sadrži i brojne druge materije koje udruženo deluju preventivno kod disglikemije i kao dodatak u terapiji dijabetesa.)

Povišenog nivoa holesterola i triglicerida, krvnog pritiska

Poremećaja hormonalne ravnoteže, predmenstrualnog sindroma i menopauze

Oslabljeni imunitet i usporeni metabolizam (Proven u svom sastavu sadrži čitav niz snažnih antioksidanata koji podižu imunitet i ubrzavaju metabolizam – Acai, Aronija, Goji, alfa-lipoinska kiselina, koenzim Q10, Vitamin C, Vitamin E i dr.)

KORIŠĆENJE  PROVENA U SVRHU PREVENCIJE

Kao nutritivno-biološki dodatak ishrani bogat antioksidantima, fitonutrijentima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama  Proven se u cilju prevencije bolesti krvnih sudova i metaboličkih poremećaja preporučuje i:

osobama starijim od 30 godina

osobama koje imaju genetske predispozicije za nastanak nekih od kardiovaskularnih oboljenja

osobe koje su profesionalno izložene dugom statičkom opterećenju u stojećem ili sedećem položaju

osobama sa oslabljenim imunitetom

ženama koje nose visoke potpetice

osobama koje su fizički neaktivne, sedentarnog načina života

osobama sa prekomernom telesnom težinom

pušačima i bivšim pušačima koji su nedavno ostavili pušenje

osobama koje se bave rekreativnim sportskim aktivnostima kao i profesionalnim sportistima

UPUTSTVO I INDIKACIJE

Venotonik PROVEN kao nutritivni suplement ima višestruka preventivna i terapijska dejstva na poremećaje cirkulacije. PROVEN poboljšava viskoznost krvi i deluje kao trombolitik. PROVEN povećava elastičnost krvnih sudova i sprečava njihovu propustiljivost pa tako i nastanak edema. PROVEN omogućava bolje snabdevanje krvnih sudova kiseonikom i time sprečava i usporava poremećaje cirkulacije. PROVEN povoljno utiče na funkciju jetre, nivo holesterola i triglicerida. Kod starijih ljudi, usled naglašene vensko-kapilarne osetljivosti, PROVEN  deluje na prevenciju i usporavanje ovih uzraslih promena.

ČISTI I REGENERIŠE KRVNE SUDOVE
OPORAVLJA I ŠTITI OD SRČANOG I MOŽDANOG UDARA
ČISTI I REGENERIŠE JETRU

Upozorenja: Preparat nije namenjen osobama mlađim od 18 godina. Dojiljama i trudnicama se savetuje da pre upotrebe konsultuju svog lekara. U slučaju preosetljivosti na bilo koji od sastojaka treba prekinuti uzimanje preparata. Proizvod ne treba da koriste osobe sklone krvarenjima, bubrežni bolesnici. Moguće su interakcije sa antikoagulansima, antiagregacioniim lekovima, tiazidnim diureticima, kardiotoničnim glikozidima, fenotiazinima, oralnim antidijabeticima. U slučaju uzimanja redovne terapije konsultovati se sa lekarom. Mogući neželjeni efekti pojedinih biljnih sastojaka proizvoda obuhvataju blage gastrointestinalne smetnje, glavobolju.

 

Način primene: 1 doza od 25 ml uz jutarnji obrok

 

PROVEN Dr JORGA