Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

+381 (0)11 406 98 76
Pon - Pet: 9:00 - 17:00

O nama

Home  /  O nama

„Ultimalife“ d.o.o. je kompanija koja se već deset godina bavi proizvodnjom, uvozom i distribucijom visokokvalitetnih dijetetskih suplemenata i preparata. Osnovno moto naše firme je „Bolje sprečiti nego lečiti“. Drugim rečima borimo se da podignemo svest građana da je ulaganje u prevenciju zdravlja bez alternative za produktivan, kvalitetan i dugovečan život.

 

Imajući u vidu način i brzinu života savremenog čoveka, način ishrane baziranoj sve više na brzoj hrani  i imajući u vidu tehnologiju prerade hrane kojom se jednim delom uništavaju biološki visikovredni sastojci nameće se neophodnost da se redovna ishrana dopuni sa nedostajućim hranljivim sastojcima koji su neophodni da se uspostavi nutritivni balans u organizmu.

 

Iz ovog je proistekla osnovna ideja vodilja kojom se rukovodimo a to je da se ponude tržištu najbolji suplementi i preparati koji se mogu naći na svetskom tržištu i za koje postoji naučna verifikacija delotvornosti.

Da bi se taj cilj ostvario formiran je stručni tim koji predvodi svetski priznati stručnjak iz oblasti ishrane i suplementacije Prof.Dr Vladimir Jorga, osnivač i dugogodišnji šef katedre za ishranu na medicinskom fakultetu u Beogradu koji je sa svojim timom formulisao neke od naših najpoznatijih preparata Proven, Relax Kompleks, i Homocistein Regulator Kompleks.

Dr. Jorga