Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

+381 (0)11 406 98 76
Pon - Pet: 9:00 - 17:00

HOMOCISTEIN REGULATOR KOMPLEKS

AKTIVNI SASTOJCI

Vitamin C, Alfa lipoinska kiselina, Niacin, Vitamin B6, Folna kiselina, Vitamin B12

SMANJUJE NIVO:

HOMOCISTEINA,

HOLESTEROLA I

TRIGLICERIDA U KRVI

UMANJUJE RIZIK OD SRČANOG I MOŽDANOG UDARA
POMOĆ PRI REGULACIJI KRVNOG PRITISKA
PRIRODAN PRIPARAT

Ovaj suplement je izbalansiran i moćan prirodan preparat koji prevenira direktno štetno dejstvo homocisteina snižavanjem ove aminokiseline u krvi i sprečava njegovo indirektno dejstvo primenom antioksidanata i fitonutrijenata

Kao svoju primarnu i najznačajniju komponentu HOMOCISTEIN REGULATOR KOMPLEKS sadrži kompleks vitamina B6, B9 i B12 za koje je naučno i klinički dokazano da snižavaju nivo homocisteina I holesterola u krvi i doprinose njihovom normalnom metabolizmu.

HOMOCISTEIN REGULATOR KOMPLEKS takođe sadrži vitamin C i Alfa lipoinsku kiselinu, dva snažna antioksidanta, koji deluju na slobodne radikale kako u vodenim tako i u lipidnim strukturama ćelije i na taj način intenzivno redukuju štetne efekte oksidativnog stresa koji nastaje kao posledica povišenog homocisteina i holesterola u krvi.

Sve komponete preparata su rastvorene u matičnom soku aronije i upravo im to omogućava brzu i visoku apsorpciju u organizmu a sok Aronije doprinosi još snažnijem antioksidativnom kapacitetu. Važno je istaći da neke komponente ovog preparata osim njihovog sinergijskog učinka na nivo i metabolizam homocisteina i holesterola imaju i brojne druge zdravstvene efekte.

Tako na primer Vitamin B3 (Niacin) prirodno obara masti u krvi, snižava trigliceride i do 50 odsto a „loš“ (LDL) holesterol snižava od 25 do 30 odsto. Ovaj vitamin istovremeno podiže nivo „dobrog“ (HDL) holesterola koji smanjuje naslage u krvnim sudovima za 30 do 35 odsto i snižava Lipoprotein A (LpA) koji je jedan od glavnih faktora srčanog udara takođe za 30 do 35 odsto.

Vitamin B6 koji se u HOMOCISTEIN REGULATOR KOMPLEKSU nalazi u dozi od 10 mg, igra veoma važnu ulogu u zaštiti od kardiovaskularnih problema.

Zahvaljujući izboru sastojaka koji se u preparatu nalaze u optimalnim dozama, njihovom međusobnom sinergičnom dejstvu , tečnom obliku koji omogućava maksimalnu iskoristljivost sastojaka, Homocistein regulator kompleks adekvatnom i dugoročnom primenom značajno umanjuje mogućnost nastanka srčanog i moždanog udara.

Način primene: Jednom dnevno po pola kafene kašičice (2,5ml) u čaši vode.

Upozorenja: Proizvod ne treba da koriste osobe preosetljive na neki od  sastojaka proizvoda.

HOMOCISTEIN REGULATOR KOMPLEKS